Blog

Velkommen til mit univers!

 

Navnet har I nok allerede gættet. Alderen praler jeg ikke så meget af – er allerede ved at have 30års krise.
Hvad jeg måske godt kan prale med er, at jeg har en passion for at skrive.

Jeg har derfor haft nogle blogs gennem tiden, senest havde jeg Atelophobia, som handlede mest om hvordan mit dårlige selvværd og min usikkerhed, havde fucket så mange ting op for mig, og sat en stopper for de ting jeg allerhelst ville. Jeg var en lille pige, med masser af drømme. Drømme som desværre aldrig blev udlevet.
Da de ting gik op for mig, sådan for alvor, så blev jeg ramt af en depression. De ting faldt så sammen med en god omgang kærestesorger, så jeg havde en periode med hele den blandende bolcherpose – depression, angst og stress i en cocktail med mit lave selvværd og usikkerhed. Forestil jer lige hvor meget rod der var i mit hovede?

Derfor åbnede jeg Atelophobia og skrev løs – skrev rigtig mange private ting ned fra min fortid, og ting jeg aldrig havde talt med mine forældre eller bedste veninder om. De ting var selvfølgelig pisse rart at komme ud med og få respons på, men det var også hårdt at skulle skrive om de negative tanker, grå skyer og møgvejr hele tiden, så jeg stoppede.

Nu er jeg så vendt tilbage. Denne blog er så med et lidt mere almindeligt navn end mine tidligere blogs, og derfor er det lettere for mig at få Beauty-genren flettet ind, men på samme tid kan jeg blande en lille del af Atelophobia  ind i.
Ja altså, hvis det overhovedet er noget folk gider læse om – det tager jeg lidt hen ad vejen. Men fra min erfaring fra Atelophobia, er der rigtig mange unge piger i samme båd som mig, der var sågar også unge mænd som skrev til mig.

For mig handler det her ikke om, at skulle blive en eller anden mega famous blogger, det her handler om at jeg gerne vil hjælpe med at inspirere! Både beauty-wise, men også inspirere folk der har haft det psykisk svært, ligesom jeg selv har. Jeg ville ønske, at jeg selv havde søgt en form for hjælp da jeg var yngre, så derfor kunne jeg måske være hende der åbnede øjnene for nogle som HAR brug for hjælp, eller vil have nogle gode råd. <3

XOXO

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.