Update på mine læber

Som I kunne læse HER, så fik jeg skudt en lille smule ind i mine læber i starten af februar, og jeg synes det var på tide at komme med et lille update – hævelsen er faldet og resultatet er blevet meget naturligt. Faktisk er der ikke rigtig nogen der kan se de er lavet, og det er jeg egentlig glad for.

Måske er det lidt en modsigning af mit seneste indlæg, hvor jeg fortæller at plastikkirurgi ikke har gjort mig lykkeligere, men altså der indrømmede jeg også at jeg var svag, og det var en ond cirkel at komme ind i. 😉
Jeg er stadig enig i, at det ikke gør mig lykkeligere og det er noget der ligger og presser på i knolden.

Når det så er sagt, så er jeg super glad for resultatet – det var præcis det jeg ville med det. Det skal ikke kunne ses, men bare lige give dét ekstra. Et ekstra trut. Og det synes jeg det gør – især når jeg har læbestift på!
Billedet her er taget ca. 3 uger efter “indgrebet”.

Jeg kan godt lide, at det meste af produktet er puttet i kanten for at fremhæve mine læber mere. I like it. 🙂
Hvad synes I?

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.