Bliver fillers min nye afhængighed?

Som jeg skrev i mit indlæg lige HER, så havde jeg endelig bestemt mig for at prøve, at få lavet mine læber. Det er jo det nye sort – det er næsten ligeså normalt som at gå til frisøren eller skifte undergakkere.

Jeg valgte dog at få lavet det et andet sted, end hos Klinik Rude som først var planen. Når jeg skal have lavet sådan et “indgreb”, så er det vigtigt for mig, at jeg føler mig tryg og at jeg har en god mavefornemmelse. Derfor endte jeg tilbage hos de dejlige mennesker på Retouch Clinic. Det var samme sted jeg fik lavet fillers under øjnene, som jeg også har skrevet om lige HER!

Frederikke er simpelthen så dygtig. Hun sørger for at fortælle hvad der skal ske, og fortæller også hen ad vejen hvad hun gør. Også er hun bare så sød, at man hurtigt føler sig godt tilpas.

Jeg var RØV bange da jeg kom derind, fordi størstedelen jeg har talt med, siger det gør crazy-ass-nas at få lavet læber. Så jeg fik Frederikke til at smøre et tykt lag bedøvende creme på. Hvis I vil se hvordan det foregik, så tjek videoen herunder – jeg er VILD med resultatet*:

*Hvis du ikke bryder dig om nåle og blod – så lad være med at se den 😉

 

XOXO

1 Comment

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.