Det er nemmere end du tror…

Jeg elsker at spise!

Men jeg hader at være single, solo, alone…. og skulle lave mad til mig selv hver eneste aften. Så jeg er simpelthen ikke særlig kreativ hvad min aftensmad angår, og jeg kan gå rundt i supermarkedet i evigheder, også ender det oftest med rugbrødsmadder, eller min spaghetti bolo (som iøvrigt er crazy-ass-good!)

Men det kan edermame godt være trættende i længden at spise leverdrenge madder – selvom man kan variere lidt. Kold leverdreng med agurk, varm leverdreng med rødbeder, eller luksusudgaven: Varm leverdreng med bacon og svampe…. på nybagt rugbrød fra bageren. Det er så tæt på en kulinarisk oplevelse, som man kan komme.

Jeg fik for nyligt øjnene op for www.retnemt.dk, som er en side hvor man kan bestille måltidskasser. Man bestemmer selv hvor mange dage og hvor mange personer man vil have til, også er der forskellige opskrifter hver uge. Jeg er helt oppe at køre over det – så meget oppe at køre over, at det kræver et blogindlæg. Og nej, det er ikke sponsoreret, jeg synes bare det er SÅ genialt, at de fortjener et shout-out.

Jeg fik min første levering i onsdags. Da jeg kom hjem fra job, stod der 3 kasser ude foran min dør, med 3 forskellige retter med tilhørende opskrifter. Der er målt præcist af, til hvad man skal bruge, så man har ikke grøntsager der ligger i køleren og bliver for gammelt. Hver uge vælger man selv hvilke opskrifter man vil have. Indtil videre, har der ikke været noget jeg ikke kunne lide. Jeg lavede i forgårs de bedste fiskedunser…. og det er crazy, for normalt kan jeg ikke lide fisk!

Nåja, hvis I skulle være i tvivl:

Jeg er fan!

 

Go’ søndag!

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.