Når kroppen bliver slatten, er det tid til at stramme op!

Jeg har aldrig rigtig været super aktiv her i mine voksne år. Måske som i: aldrig nogensinde faktisk!
Som barn kunne jeg sgu det hele – jeg gik til fodbold i en del år, og også håndbold. Jeg har også været indenover svømning, volleyball, basket og badminton. Og jeg husker det som om jeg elskede det, og elskede at røre mig. Jeg cyklede alle steder hen jeg kunne – jeg var den rene Bjarne Riis, bare uden den prikkede trøje.

Jeg kan huske min gymnastiklærer altid sagde, at jeg løb som en Gazelle, fordi jeg spurtede derud af. Hun vidste nok bare ikke, at det var fordi jeg var verdens dårligste taber, og ville vinde det skide rundbold!

These days are over….

 

Jeg indrømmer lige noget nu her: Jeg er fucking doven! Jeg er indbegrebet af ren hygge. Jeg elsker at ligge på sofaen og se en god film, og helst gerne spise noget snasket til. Jeg er cheeseburger-fanatiker. Jeg er også ret glad for retter med fløde. Jeg har haft mine perioder med sund mad, men det er korte perioder. Det er ikke fordi det ikke er lækkert – ting med fløde og ost er bare lækrere. #truelove

Min cykel har jeg ikke brugt siden jeg købte min bil for halvandet år siden – der var jeg ellers en flittig cyklist og cyklede 13km. hver dag. Nu kører jeg når jeg skal op og købe mælk og lokumspapir. Det tager 5 minutter at gå derop, men hvorfor gå når man kan køre derop på 1 minut? Time is money!

Nå, men sagen er den at jeg jo altid har haft et jobs, hvor jeg har gået og stået meget, som jo også er med til at sætte forbrændingen lidt igang. Så derfor har jeg ikke bekymret mig så meget om at få trænet. Jeg har haft meldt mig ind i et fitness center to gange før, men har altid endt med at betale uden at dukke op. Tror sammenlagt jeg har været deroppe 5 gange på de to gange jeg har været tilmeldt.

Nu har jeg så fået et job, hvor jeg sidder ned hele dagen. Plus jeg er nået en alder hvor alting er på vej ned sydpå og sige goddaw, og ens røvballer er blevet mere slatne end et par sure sokker. Jeg fik et chock over hvor hurtigt min krop har ændret sig på 4-5 måneder, og selvfølgelig har det også noget at gøre med de store mængder kalorier og sukker jeg indtager. Også måtte jeg jo sige til mig selv, at enten spiser jeg 100% sundt og sørger for at få rørt mig lidt, og ellers så går jeg igang med at træne og få rørt mig MEGET og spiser nogenlunde sundt, men vedligeholder mit indtag af de lidt mere snaskede ting i mit liv.

Jeg er overbevist om at snasket mad er med til at udløse endorfiner hos mig, så det vil jeg selvfølgelig ALDRIG undvære i mit ellers ret så sort-hvide og kedelige liv. Også synes jeg iøvrigt også livet er for kort til, at leve af kikærter og kylling, og alt der er lavet på skyr – SÅ jeg valgte selvfølgelig træningen.

Jeg har nu været dernede 3 gange, og jeg må sige at jeg er virkelig bliver større fan af Fitness World og deres hold. Selvom en træningsspasser som mig, står der og ligner en idiot, når træneren råber: “Og næste øvelse er Glute Bridge!”, så kan træneren se at jeg ligner en idiot og kommer hen og forklarer og tager det i et tempo så alle på hele holdet kan være med. Jeg har været på to hold so far, og ellers bare løbet på løbebånd.

Det har så gjort, at jeg har lært lidt til hvordan jeg kan bruge vægte og kettlebells, så derfor… har jeg idag været helt vild og voldsom, og TRÆNET HERHJEMME. 45minutter. Jeg er virkelig stolt af mig selv, og troede aldrig jeg skulle komme igang, og faktisk synes det var lidt sjovt at presse sig selv. Og når jeg bliver træt af at træne, eller går død i den, så skal jeg bare læse på dette blogindlæg. Nåja, også måske lige kigge på det billede her:


#inpiration #booty

Så næste step er måske at skære lidt ned på kulhydraterne og lidt op på spinaten. Og hey, jeg skal på mit næste hold igen imorgen med min veninde, Louise. BODYCOMBAT. 🙂 KAPOWWWW!

Mine kettlebells har jeg iøvrigt købt BILLIGT på www.billig-fitness.dk

Ha’ en rigtig dejlig weekend!

XOXO

 

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.