Bigger lips – yes please!

Mit første indlæg i 2017 – mit første indlæg i noget tid. Sorry!
Det er så længe siden at jeg har skrevet et indlæg, at jeg helt havde glemt min adgangskode til wordpress. Masser af undskyldninger for ikke at skrive? JA dét er der, men det tænker jeg at I Ikke gider at høre på. Så dem slipper I for…. for now!

Nu til det som indlægget skal handle om…… Store, fyldige, kysselæber!

Jeg har altid haft et lille girlcrush på Jessica Alba, og været pisse jaloux på hendes smukke, fyldige læber. Hey….. Nej det løgn – faktisk er jeg jaloux på alt på hende. Hun er sgu egentlig lidt for træls! (Indsæt græde emoji)

Jeg synes læber kan være noget af det smukkeste og mest sensuelle på en kvinde. På en mand. På et menneske. Læber er bare frække! Og jeg skal da være ærlig at sige, at jeg længe har gået med tanken om at få sprøjtet lidt ind i læberne. Ikke voldsomt meget, men bare lige for at give dem dét ekstra, og markere dem en lille smule mere. Men hvad hvis det ligner lort? Det er sgu svært lige at gemme læberne væk! Der har gået mange tanker igennem mit hovede. Men det sjoveste er: Jeg er kraftedermame mere bange for nålen, end for at resultatet skal blive grimt.

Og jeg ved nu, at jeg vil få en masse beskeder fra venner og bekendte, som synes jeg er brændt af og jeg ikke skal gøre det – og venner: Tak for bekymringen – jeg elsker jer, men jeg har bestilt tid nu og kommentarerne får mig ikke til at ændre det. 😉 Ikke et surt opstød, men bare en lille sød besked om at det ryger ind af det ene øre og fiser direkte ud af det andet. Også skyder jeg måske en ekstra ml i i ren protest! (Arh… ok…!)
Der er så mange der tror at man ikke kan styre det, efter man begynder på sådanne ting, og at alle kommer til at ligne en and.

JA! Jeg går nogle gange med lidt meget makeup. Og JA! Jeg har også fået lavet mine babser, men derfor går jeg stadig meget op i, at det skal se naturligt ud – især når det kommer til mit fjæs. Jeg kalder det bare en lille finjustering. 😉

Det er også ret flot at købe nye fælge til bilen ikke? Det gør det ikke til en anden bil, men bare en lidt pænere bil.
Ok… wack sammenligning. Men… you get the point.

Klinik Rude i København kører i Januar et tilbud, hvor man få rabat på filler i læberne, hvis man kommer to og får lavet det sammen. Så jeg har rottet mig sammen med min kollega, og bestilt tid til d.21 Januar.
Jeg har ikke en skid forstand på filler, og har kun hørt om Juvederm, men Klinik Rude bruger noget der hedder “Teosyal” – er der nogen der har erfaring med det? Det skulle eftersigende holde bedre end Juvederm.

Jeg er spændt, men også pisse bange. Heldigvis forsvinder produktet igen, hvis jeg beslutter mig for at det ikke er pænt til mig. Og kan jeg ikke vente så længe, er der også anden hjælp at hente – man kan få sprøjtet et produkt ind, som opløser filleren – og bom. Back to basic.

Min veninde har anbefalet mig Majken fra Klinik Rude, som skulle mestre det med læber, så jeg er allerede lidt mere tryg 🙂

I will keep you updated. Og…. SORRY DAD! <3

 

XOXO
Camilla

2 Comments

 1. Reply
  T*

  Jeg har hørt at Juvederm er bedst til læber, og Teosyal er bedre til fine linjer. (Derudover har jeg fået afvide at teosyal er et billigere produkt, hvorfor prisen på eventet måske også kan være så billig) Jeg synes klart at Juvederm holdte i længere tid, end Teosyal gjorde hos mig, og det blev også ved med at ligge så jeg kunne mærke produktet, hvor juvederm ikke kunne mærkes.
  Min personlige erfaring.
  Håber du/I får er smukt resultat 🙂

  1. Reply
   Camilla Louise Post author

   Fedt – mange tak for din feedback. Det tager jeg klart med i overvejelserne. 🙂

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.