Highlighter er det nye sort!

Hightlighter hitter mere end nogensinde før. I alverdens nuancer – helt fra hvid, pink og til blålig. Jeg er måske det man kalder en tryghedsnarkoman, og jeg bevæger mig ikke udenfor min comfortzone, og holder mig til mine lyse og gyldne farver – det andet bliver sgu for spacey til mig.

Jeg har altid været vild med et shiny face – og spørg mig ikke hvorfor. Da jeg var yngre og havde teenagehud og en god bumseudbrud i panden, så brugte jeg den fede Nivea creme i blå krukke, og jeg fik også lige klippet mig en god gang pandehår, og jeg forstod simpelthen ikke hvorfor det blev værre og værre i min pande. Men fuck det, mit ansigt var shiny as fuck! Nogle vil nok kalde det lige lovligt olieret.

Det har jeg i en alder af 29 år lært at kontrollere nu. Med rette hudplejeprodukter, og selvfølgelig mine elskede highlightere. Og jeg er en af dem som ALDRIG kommer til at leve uden min highlighter. Det er udentvivl mit favorit makeup produkt – nogensinde. Det kan lyse et ansigt op på ingen tid, og give en fantastisk glød. What’s not to like?

Mit yndlings tip til highlightere har jeg vidst skrevet herinde før – nu skriver jeg det igen, for det er pisse godt.
Efter at have påført hightlighteren på de ønskede områder, så tager jeg 2 dråber af min Advanced Night Repair serum, og påfører over highlighteren. Jeg synes personligt at highlighteren bliver mere “frisk” at se på – gløden fremhæves, og den er mere fremtrædende, hvis man kan sige det sådan. Som de kloge makeup mennesker vil sige: “It makes your hightlighter POP!”
Derudover er ANR fyldt med hyaluronsyre, så den holder huden fugtet i løbet af dagen, så makeuppen ikke krakelerer.

Man kan sikkert også bruge andre serum til det – dog vil jeg anbefale at det er en oliefri. ANR er god ved den er så let/en gele agtig konsistens. Og propfyldt med fugt, trods den meget lette konsistent.

Hvad er jeres bedste highlighter tip?
Ha’ en dejlig søndag!

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.