DIY Lip plumper.

I HAVE A CONFESSION…….

Jeg har en afhængighed – en meget stor en. Ja, udover min afhængighed af lakridser og Pepsi Max, så har jeg en stor skuffe af ren afhængighed. Afhængighed i alverdens farver og former. De giver mig nydelse. Jeg har ikke helt tal på dem, men vi kommer hvertfald tæt på 200 stk. af……… læbestifter og lipgloss! Og lur mig om en masse af farverne ikke ligner hinanden. Det er jo bare dumt, I admit!

Noget af det man altid kan finde i min læbe-skuffe er lip plumpere, som jeg ELSKER ELSKER. Læber kan være noget af det mest sensuelle, så hvorfor ikke få det bedste ud af dem og fremhæve dem?
Jeg har brugt så mange penge på lip plumpere, at jeg formegentlig nok havde til indskuddet på en ny lejlighed….. men jeg vælger livet som makeupaddict i en lille 1-værelses i Valby.

Min yndlings plumper er fra Dior koster 280 kr. og jeg vil ikke fortælle hvor tit jeg køber den!

I en lip plumper er der oftest noget i som sætter blodcirkulationen igang i læberne, og derfor “hæver” ens læber en smule og de føles større – ellers er der rigtig meget glans i, som også gør at læberne synes større.
Fx. i nogle plumpers bruger de cayenne peber i, som sætter blodcirkulationen igang, og noget spearmint som også giver dig følelsen af pouty lips. De har tit sådan en prikkende effekt i læberne.

Derfor tænkte jeg, at jeg ville forsøge mig lidt frem og prøve at se om jeg kunne lave min egen – med inspiration fra alle de beauty blogs jeg følger. Først prøvede jeg med noget cayenne peber, men det var ikke sådan super lækkert og gav ikke en voldsom effekt. Så slog det mig, at jeg havde lært på Matas skolen, at kanel også fremmer blodcirkulationen. Og det smager trods alt lidt bedre end cayenne peber. Kanel pulver er dog også lidt ulæks, skal jeg hilse at sige, men… så fandt jeg kanel essens!!!

Jeg har her bare brugt en almindelig vaseline, men man kan vel bruge enhver form for læbepomade – en vaseline var bare lige det eneste jeg havde i makeup kufferten. Essensen gav jeg ca. 50 kr. for, så en samlet pris på ca. 70-80 kr.

Jeg fyldte den lille bøtte halvt med vaseline, og startede med 4-5 dråber kanel essens og blandede det sammen – og for lidt ekstra fugt puttede jeg lige en dråbe mandelolie i. Jeg har nemlig en tendens til tørre læber og kanelessensen er altså super udtørrene på læberne, så altid godt med lidt ekstra fugt. Det perfekte ville helt sikkert være at putte en dråbe hyaluronsyre i, da det også har en plumping effekt.
Lige en warning: Start hellere med få dråber essens også “trap op”, for ærligt.. det brænder ad h……. til når man lige påfører det – og nåja… klø dig ikke i øjet efter du har haft fingrene i krukken!!! 😉


Her et billede før jeg påførte noget af min hjemmebryggede masse på læberne. 


Her har det kun siddet i få minutter – jeg er altså lidt vild med den rosa farve mine læber får!

 

 

Jeg vil lige lave et lille eksperiment, tror jeg. Jeg vil prøve at huske at bruge blandingen morgen og aften over en måneds tid, og se om det skulle have nogen effekt på længere sigt.

XOXO

 

 

2 Comments

    1. Reply
      Camilla Louise Post author

      Den købte jeg da jeg var i USA – jeg tror du kan få noget lignende i helsekostbutikker herhjemme 🙂

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.