Min daglige rutine… på video.

Jeg har haft lidt halv travlt på det sidste, og været elendig til at få blogget. Jeg har virkelig haft brug for at få weekend og koble af. De sidste mange weekender har stået på bytur og druk, så denne weekend foregår i det jyske hos min familie. Når jeg virkelig har brug for at koble af og chill down, så tager jeg til Jylland og besøger dem.

Derfor fik jeg lige tid til at lave en kort video idag!!!

Jeg har haft nogle stykker som har spurgt om jeg ikke kan skrive ned hvad jeg bruger af makeup til hverdag. Så jeg tænkte at jeg ville vise det istedet for at skrive det ned, så jeg har prøvet at klippe en lille video sammen. Filmet på min fars badeværelse – først i dagslys også derefter med lyset tændt, så ja….. først ser jeg bleg ud også ser jeg gul ud. Og ja… JEG ELSKER ARIANA GRANDE. Kæmpe fan!!

I kan tjekke min daglige rutine ud lige her:

 

Synes I jeg skal linke til produkterne i indlægget, eller bliver det for voldsomt når der er så mange? 🙂

Sig endelig hvad I synes – smid en kommentar under indlægget.

Ha’ en skøn weekend

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.