Din hovedpude ødelægger dit hår!

Har I nogensinde lagt mærke til, at når I vågner op, så er der pludselig små totter der stritter, fordi håret er knækket?
Jeg sørger altid for at sove med mit hår flettet, men alligevel bliver mit “pandehår” aldrig langt. Det knækker konstant, og jeg mistænker virkelig min urolige nattesøvn og min hovedpude som værende den største synder til håret knækker.

Jeg har set at flere og flere firmaer nu laver specielle pudebetræk, som ikke slider så meget på håret. De er lavet i ren silke og er derfor lidt pebrede i prisen. Og jeg er altså typen der har 4 puder i min seng, og jeg tror lidt jeg bruger allesammen i løbet af natten – så 4 pudebetræk i silke. Kaaaaaching!! Dog vil jeg alligevel gerne give det en prøve – starter ud med at købe et, også må vi se om det er pengene værd.

Jeg har kigget på det her pudebetræk fra Hello Hair.  Det koster $65. Jeg har før brugt Hello Hair’s produkter og har været super glade for dem, også faldt jeg over pudebetrækket derinde.

Har I nogen erfaring med disse pudebetræk? 🙂
Hvis ja, så smid gerne jeres erfaring i comment boksen, og hvor jeres betræk er fra.

 

Ha’ en dejlig søndag!

 

 

XOXO

 

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.