Et skridt på vej til en ny karriere?

Eller…… bare en ny hobby til at starte med 😉

Jeg bliver ved og ved med at overskride mine egne grænser – fordi jeg tror det er pisse sundt for alle mennesker. Og især sundt for folk med lavt selvværd og usikkerhed. For hver gang jeg træder udenfor min comfortzone, og gør nogle mærkelige ting, desto stærkere bliver jeg – og vel på en måde også mere selvsikker. Jeg er kommet SÅ langt, og jeg er glad og stolt.

Det vildeste jeg nogensinde har gjort, var da jeg rejste to uger ALENE til USA. Uden helt at vide hvad jeg skulle. Og da jeg stod alene i lufthavnen i LA efter en 14 timers rejse, så fik jeg en klump i halsen, og jeg var et splitsekund fra at tude. Men det endte med at blive den bedste ferie – nogensinde!

Så nu har jeg gjort noget vildt igen – altså, for mig er det hvertfald ret vildt…… hvad tror I det er?

 

Jeg har aldrig gjort sådan noget før. Da jeg var yngre, tilmeldte min mor mig alle mulige sider, hvor jeg kunne komme med i TV-reklamer, fotoshoots, osv. – min mor var sikker på, at jeg kunne blive til noget stort. Men som den usikre og generte pige jeg var, så var jeg meget utilpas ved det. Så de jobs jeg nu engang blev tilbudt, dem takkede jeg nej til – jeg fandt altid på undskyldninger for ikke at gøre det.

Det skal være SLUT med undskyldninger…… jeg har sagt ja-tak til en statistrolle i en ny dansk dramaserie på DR.
Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal, og det er ikke engang sikkert jeg overhovedet kommer med på TV’et, men det bliver da bare en oplevelse for livet, og hvem ved – måske kan det være min nye hobby? Nu når jeg ikke kan blive sanger, så må man jo ty til andre midler.

Optagelserne finder sted mandag d.7/11 – og jeg skal selvfølgelig nok lave et indlæg om det 😀

I kan læse om TV-serien hvis I klikker liiiige….. HER!
Wish me good luck!
XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.