Halloween is officially over!

Jeg ville så gerne have været ude til Halloween – med udklædning og hele pivtøjet. Underligt nok, har jeg aldrig været til en Halloween udklædningsfest, selvom jeg eeeeelsker udklædningsfester. Så i år havde jeg set frem til det. Men……… så blev jeg selvfølgelig syg. Så jeg har ligget herhjemme i weekenden og hostet mig halvt ihjel.

Jeg havde prøvet lidt forskellige Halloween-looks ud, bl.a. det der mærkelige halvsyge skelethovede jeg lavede på min tutorial lige HER! Vil I egentlig gerne se flere af sådanne videoer?

Efter den, prøvede jeg at lave en anden. Jeg er åbenbart vild med at lave noget hvor man ser syg/halvdød ud. Her prøvede jeg hvertfald og gå efter “syge looket”. Forestillede mig at man kunne lave det med en fin makeup, fint hår og en fin kjole – også skulle resten bare se død ud.

Folk skrev jeg lignede en der var ved at dø af aids, så den havde vel rette effekt med at se syg ud. Det var skide svært, at lave halsen så den opgav jeg til sidst – men havde jeg givet mig bedre tid, og måske brugt noget latex og blod, så kunne den edermame have været sej. Jeg vil virkelig lave mere af det her og øve mig, for det er pissefedt.

 

Har I været til Halloween fester i år? I så fald – hvad var I klædt ud som? 🙂
XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.