De perfekte røde læber.

Jeg vil gerne lige slå et MEGET STORT slag for røde læber – fordi det er klassisk og noget som jeg mener ALLE kan bære. Også vil jeg også gerne lige slå et slag for denne røde læbestift, som måske er den mest perfekte røde læbestift jeg har.

Jeg elsker matte læbestifter – og holdbarheden på dem. For jeg er en af dem, som af en mystisk grund spiser min læbestift når jeg har den på. Det der er med matte læbestifter er bare, at de nogen gange bliver for tørre at se på. Derfor er jeg ret lykkelig over denne her læbestift.

Estée Lauder Envy Lip Potion – Lethal Red

Denne innovative, flydende hybrid-læbestift tilfører fylde og vedvarende fugt. Er mættet med pigmenteret farve og læberne bliver flot formede. Applikatoren er formet sådan så man kan bruge den spidse side, som lipliner til at forme læberne med. Holdbarheden lover de op til 8timer, meeeeen…. så skal det hvertfald være 8 timer hvor du ikke propper noget som helst i munden. Men jeg er imponeret over holdbarheden!!
Den er semi-matte, så den har stadig en smule glans og det synes jeg er super flot.

Her er lige et lille closeup – hvor LÆKKER er den ikke lige?
Har kun brugt den, hverken lipliner eller base under.

Den koster 265kr., og kan købes i Matas eller Magasin.

 

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.