Review: TALIKA øjenvippeserum

Jeg meldte mig til at være forsøgskanin på denne serum til vipperne. På mit gamle job, var vi på kursus med brandet, og de sagde det var den eneste serum på markedet som både gave LÆNGERE og FYLDIGERE vipper. Og det er egentlig ikke fordi jeg gerne vil have meget længere vipper – jeg vil dog rigtig gerne have fyldigere og tættere vipper. Så derfor tænkte jeg, at den var en chance værd. Også er den ikke så dyr som fx. M2 serummet.

Der er en serum til om morgenen, som ligner en mascara børste, også er der en til om natten, som ligner en eyeliner pensel, som man skal pågøre på øjenlåget, lige ved vipperne.

Ifølge Talika, skulle man kunne se resultater efter 28 dage, hvis man bruger den morgen og aften.
Jeg har nu brugt den i to mdr., uden at springe nogle dage over, og hvis jeg skal være helt ærlig – så kan jeg ikke se nogen forskel.

Bedøm selv!

FØR:

EFTER:

Det er lige ved at jeg synes de ser kortere ud på efterbilledet. Så ikke noget jeg vil anbefale, hvis man vil se hurtigt resultat. Not worth the money!

 

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.