Hvor lækker er Noora fra SKAM lige?

JA! Jeg er en af dem som synes SKAM er fantastisk. Tak til Fie for at tvinge mig til at se første sæson.
Jeg sidder hver fredag klistret til skærmen, og venter på det nyeste afsnit går i luften. Og sidder og dagdrømmer mig tilbage til da jeg var 16, og tænker også lidt…. shit! der er meget jeg er gået glip af.
Og er jeg den eneste der savner Noora & William helt vildt? Serr? Jeg levede mit ikke-eksisterende kærlighedsliv igennem dem! (..argh ok – næsten!)

Nå, nok snak om mit ensomme liv – jeg ville snakke om Noora. Kigge på Noora. FOR FUCK, hvor er hun bare lækker! Hendes hårfarve, smukke øjenfarve og den læbestift der. Alt det gode bliver fremhævet – det spiller. Jeg bare generelt vild med, at der er fokus på læberne og toner gevaldigt ned på øjnene.

Har I en yndlings SKAM’er? 🙂

Jeg havde en hvid skjorte på i dag, og pludselig følte jeg lige at jeg ville prøve at rocke Noora stilen. So simple! So easy! Det var lige før jeg var Noora, og stod i opgangen i nummer 13 og råbte på William….
(Sorry billedekvaliteten. Snapchat FTW!)

*

Jeg har her brugt:
Dior Nude BB creme i farven 02
Dior Rouge læbestift i farve 999
Clarins browkit til brynene (pudderskygge)

Er det ikke lige til at overskue når vækkeuret ringer klokken why-the-fuck-am-I-awake?

Jeg er ikke vant til at gå uden mascara og kun med læbestift, men må indrømme jeg faktisk synes det er lidt fint, selvom jeg ikke har hendes funklende blå øjne og fine lyse hud. Man går nok bare aldrig galt i byen med en rød læbestift. Jeg tror bestemt jeg skal til at bruge det her look lidt mere – evt med lidt highlighter. YES!

 

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.