Halloween tutorial – som alle kan finde ud af.

Jeg har for første gang i mange mange… og jeg mener MANGE år, bevæget mig ud i at lege lidt med en form for teatermakeup. Udover næsen og munden kiksede lidt, så synes jeg resultatet blev ok, når man tænker over jeg ikke har lavet ting som disse, siden jeg gik på makeupskolen i 2010.

Jeg kunne godt mærke at det perfektioniske jeg, var ved at få grå hår de små fejl jeg lavede, men jeg synes det er sådan en makeup man godt kan “tage lidt på gefuhlen”, hvis man kan bruge det ord. Det behøves ikke at være perfekt, og helt ens på hver side – det må godt være lidt trashy efter min mening. (Jeg er kan blende i timevis!)
Man kan selvfølgelig også lave det med skarpe liner, og mere fint. Det er en smagssag.

Jeg har prøvet at lave min første makeup turtorial…EVER. Det tog mig RET lang tid, og videoen blev måske også liiiige nogle minutter for lang. Det er virkelig svært når man ikke er så teknisk, men det bliver kun bedre fra nu af – øvelse gør mester ?

Her kan man hvertfald se hvor nem den er og gå til. Enjoy

 

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.