Fillers er det nye sort.

Som I nok har kunne læse i et tidligere indlæg, så er jeg ikke længere jomfru.
Altså….. fillers jomfru. Hø hø! Selvom jeg altid har sagt: det der er ikke noget for mig!

Det var det så alligevel… Jeg havde nemlig mørke rander og poser under øjnene på størrelse med himmelbjerget. Og det var fordi jeg var så dyb under øjnene. (I kan finde indlægget HER!)  Jeg sad så og kiggede efter billeder, fordi jeg næsten ikke kunne huske hvor slemt det var før behandlingen, men synes ikke helt jeg kunne finde noget, hvor man kunne se den store forskel.

Så jeg kontakte Retouch Clinic og fik dem til at sende mit før-billede, også tog jeg et selv lige efter (4 mdr. efter behandlingen) – og jeg må sige: HOLD DA OP. Jeg vidste slet ikke det var så slemt – og hvor godt resultatet egentlig faktisk var blevet, efter behandlingen.

Så nu gør jeg noget meget grænseoverskidende igen.. igen.. upolerede billeder, uden makeup og ujævnheder…. værs’go’….  (Det pisse sundt at være grænseoverskridende, siger de kloge!)

Her er et før og efter billede af det – det øverste er før:

Hvis I har samme problem som jeg havde, er det helt sikkert noget jeg vil anbefale. 🙂
I kan finde Retouch Clinic lige…. HER!

 

XOXO

 

 

Follow

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.