Uønsket hårvækst – du er træls!

Vi kender det allesammen, ikk? Det fandens hår! Gå nu bare væk!

Man barberer benene – det hele er fantastisk, og man føler næsten man er med i en eller anden Venus reklame – hvor de iøvrigt altid har de perfekte lange, tynde, glatte og fejlfri ben. Og sikkert er typerne uden et hår på kroppen!
Også er der sådan nogen som mig… ja, mig tjener Venus gode penge på!

Jeg kan barbere mine ben – klø mig i øret og slå en prut, også stikker det sgu allerede igen. Og når man i forvejen har RET sart hud, er det bare ikke fedt at skulle barbere sine ben konstant – og under armene for den sags skyld.

Jeg har altid gerne ville prøve, at få laserbehandlinger, men jeg havde hørt så mange forskellige meninger – de fleste var: Spild af penge! Så derfor kom jeg fra det igen.

Min mor fortalte mig så, at hun havde købt en “hjemme laser” og hun fik slet ikke nogle hår på benene mere, og jeg tænkte….. det prøver jeg. De penge jeg har betalt for Venus’ dyre barberblade, dem kunne jeg have købt min egen skønhedsklinik for, så hvorfor ikke prøve mig ad med en hjemmelaser?

Så jeg googlede, og fandt en fra Phillips, som havde fået rigtig gode anmeldelser. Og ja, du gættede rigtigt. Jeg har sgu købt denne handy sag. (Ja, jeg synes åbenbart det var smart at fotografere på noget fake pels)
Den har en IPL teknologi, som er den samme teknologi som de bruger på skønhedsklinikker  – bare ikke helt ligeså stærk. Den er lavet sådan, at den er sikker til hjemmebrug. Denne teknologi kan reducerer hårvæksten med op til 75% allerede efter 4. behandling – så altså ikke fjerne det helt, selvom det hedder en permanent hårfjerning, men hvis den kan reducerer det med op til 75% så er jeg en glad, lille næsten-hårløs bolle.
Hvis man ønsker et langvarigt resultat, skal man gentage behandling hver ottende uge, ca. (alt efter ens hårvækst) og eftersigende skulle benene holde sig glatte i op til 8 uger.

Den virker på naturligt mørkblondt, brunt og sort hår, og selv til den mest sarte hud. Der er en hudsensor indbygget i apparatet – fra 1 til 5, også skal man måle sin hud hver gang, inden man starter på behandlingen. Der er klinisk dokumenteret effekt, og du kan bruge produktet i 120 dage, og er du ikke tilfreds får du pengene tilbage. Det synes jeg jo lød som en fantastisk mulighed for mig, for at prøve den.

I pakken er der et laserhovede til kroppen og et til bikinilinien/ansigtet. Samt en lille pose man kan opbevare den i. Der er også en lille pudseklud, og der står hygiejnen er MEGET vigtig, og man skal rengøre den efter hvert brug.Anvendelsestiden er ca. sådan her:

Underben: 8 min.
Armhule: 1 min.
Bikinilinje: 1 min.
Ansigtsområder: 1 min.

Jeg er meget spændt på resultatet, og jeg vender selvfølgelig tilbage med en update 🙂

 

Den kan købes på Whiteaway.com lige HER!

XOXO
Monkey

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.