PURPLE RAIN <3

Jeg elsker lilla. Og nu gik jeg lige ALL IN og lavede et lilla look – både læber og øjne. Nogle vil kalde det too much – jeg vil kalde det: I don’t give a fuck. 

Der er sådan lidt vampyr over det, og det kan jeg egentlig ret godt lide. Jeg har en lidt svag sige, for det lidt dystre/vampy/goth look engang imellem, også er denne her læbestift jo bare MEGA lækker.

Øjenskyggen er fra MAC og hedder “Sketch” og læbestiften er også fra MAC og hedder “Instigator” #MACfan

TIPS TIL LILLA ØJENSKYGGER:

Nogle gange synes jeg, at jeg ser lidt syg ud når jeg bruger lilla/orange/rødlige øjenskygger. Derfor bruger jeg enten en hudfarvet eller en helt sort eyeliner i den våde kant – og ellers blender jeg en smule brunt/mørkt ind i kanten under øjet. Det synes jeg altid er en sikker vinder her. Så er der jo så også et tip til hvis du skal fake dig syg – smart ikk 😉

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.