Jeg var træt af at se træt ud…

Jeg har altid været ret dyb under øjnene, men er ikke noget jeg sådan har tænkt helt vildt over – indtil jeg startede på jobbet i lufthavnen, og fik nogle arbejdstider, hvor min søvnrytme var helt ude af kontrol.
Jeg fik pludselig meget mørke rander under øjnene, og synes mine fordybninger bare endnu mere. Jeg synes også pludselig jeg så syg ud. Jeg drak vand til jeg var ved at drukne indeni, og brugte dyre øjencremer, men intet hjalp. Det kan selvfølgelig også være, fordi jeg er blevet ældre, men den tanke fejlede jeg hurtigt ad vejen. Det irriterede mig grænseløst, og concealer var ikke længere nok.

Jeg googlede løs og læste så, at man kunne få sprøjtet fillers under øjnene, som skulle hjælpe både på de mørke render, men også fordybningerne – win win. Så jeg ignorerede derfor min nåleskræk, og kontaktede Retouch Clinic i København, og bad om hjælp!

Da jeg kom derind var jeg rent ud sagt ved at skide grønne grise. Jeg svedte næsten helt ned i røven. Jeg rystede. Jeg overvejede kort om jeg bare skulle smutte igen. Tanken om der skulle en nål ind under mine øjne – under den tynde tynde hud, var rædselsslagene. Men Frederikke, som skulle lave behandlingen, fik mig hurtigt til at slappe af.
Jeg fik en ispose, som jeg skulle sidde med et par minutter på behandlingsstedet, inden der skulle stikkes… også gik det løs.

Først stikker Frederikke et lille bitte hul, med den lille orange nål, og derefter bruger hun en stum nål til at sprøjte produktet ind. Jeg har aldrig hørt om ordet stum nål, men jeg kan så sige: Den virkelig var stum. Jeg kunne ikke mærke en dyt, det eneste jeg kunne mærke var det lille stik hun lavede først, og da produktet blev sprøjtet i. Men jeg var overrasket over, at det SLET IKKE gjorde ondt overhovedet. (Jeg tuder altså kun, fordi det går liiiige i tårerkanalen!)

Det tog ikke mere end 10-15min, også var jeg done – så skulle jeg sidde lidt med isposen igen for at stoppe eventuelle blødninger, og få booket en ny aftale 14 dage efter, så jeg kan kunne komme til tjek, og eventuelt et touch up, hvis der manglede lidt.

Det er den skønneste og fineste klinik med en dejlig atmosfære, og personalet er så søde og imødekommende – og personlige. Man kommer ind, og føler næsten man kommer ind til nogen man kender, og hurtigt føler man sig godt tilpas og afslappet, selvom man skal stikkes i.

 

Da jeg kom hjem tog jeg det her billede – stadig lidt rød efter stikkene, men man kunne hvertfald se at mine mørke rander var mindsket. Der gik lige et par uger, før det så pænt ud. I starten kunne jeg lidt se, hvor produktet lå under øjnene, men efter et par uger, var det helt naturligt.

Fillers under øjnene kan holde op til et år – det er forskelligt fra person til person. Jeg fik lavet mit i sommers, og det har stadig virkning under mine øjne. Jeg kan godt mærke der er mindre produkt i nu, men det er ikke noget jeg synes gør noget, for jeg synes faktisk det har lagt sig pænere under øjnene.

Hvis det er noget I synes lyder spændende, kan I besøge Retouch Clinic lige HER!
O
g ellers er I også velkomne til at kommentere under indlægget!

Go’ weekend!

 

XOXO

6 Comments

  1. Reply
   Camilla Louise Post author

   I dont know if that’s a compliment. Like: you look fucking ugly without, but with makeup you’re WOW… HAHA 😉

 1. Reply
  Mathilde

  Hej Camilla Louise 🙂

  Jeg har længe overvejet selv at få filler under øjnene, fordi selv også er ret dyb og mørk under øjnene, desværre. Dine indlæg og åbenhed omkring det har virkelig gjort, at jeg har besluttet mig for, at nu skal det være! Jeg tænkte bare på, hvor meget du fik i? Og om du fik ekstra i anden gang du var inde? Og jeg regner med du fik restylane, ikke? 😀 Det er jo skide dyrt det skidt, så jeg skal lige finde ud af, hvor meget jeg skal skrabe sammen #sulife….. haha

  Mvh Mathilde

  1. Reply
   Camilla Louise Post author

   Hej Mathilde.

   Fedt, at mit indlæg kunne hjælpe dig. Du skal virkelig ikke lade dig narre af billederne her – det gør overhovedet ikke ondt.
   Og jeg kan klart anbefale dig Retouch Clinic, hvis du bor i København.

   Det er pisse dyrt, ja. Men mit har altså også holdt i ca. 1 år nu, så synes pengene er godt givet ud, hvis det er noget som genere en. Jeg kan også se, at jeg snart skal have en omgang igen nu. Jeg fik 1ml fillers i – jeg ved ikke lige hvilken slags fillers de brugte faktisk, men jeg mener det er juvederm der bliver brugt, fordi det er et ret “blødt” produkt. Hun brugte ikke 1ml i første omgang. Hun puttede lidt i, og ca. 14 dage efter, kom jeg ind igen hvor hun rettede til med resten. Jeg vil anbefale dig at tage til en konsultation, så de kan råde dig til hvor meget du skal have i. 🙂

   Good luck xx

   1. Reply
    Mathilde

    Tak for svar! Det sætter jeg virkelig pris på 😀 Man kan google sig til meget, men det er nu altid rarest at høre fra én der har prøvet det.
    Jeg bor desværre ikke i København 🙁 men jeg har taget kontakt til nogle forskellige klinikker i Aalborg, hvor jeg bor, så jeg skal lige have snakket med nogle forskellige, før jeg beslutter mig.
    Så jeg gør det sgu! Og endnu engang tak for dit svar ;-D

    1. Reply
     Camilla Louise Post author

     Yay! Hvor fantastisk! Good luck – det skal nok blive godt. Tror det er ret svært at fucke sådan noget op, så det er bare at springe ud i det. 🙂

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.