REVIEW: Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Balm

Som overskiften ret nok siger, så er det her et review. Jeg ser dog efterfølgende, at jeg ikke har fået talt så forfærdelig meget om produktet  – men det er min første video, så bær lige over med mig. Og ja, jeg følte mig vidst lidt for godt tilpas i underhyler og bar røv i starten 😉

Planen med siden var selvfølgelig masser af makeup, men også at lave reviews på produkter. Og nu har jeg prøvet at lave min allerførste – MEGA rookie video, og total uforberedt, og tror måske aldrig jeg har vist mig så grim offentligt, men… så har jeg lært det til næste gang. #thebagsundermyeyesareprada

 

Jeg har været fan af Estée Lauders hudpleje i mange år, og især Advanced Night Repair serummet. Det er et produkt jeg nok aldrig kommer til at undvære i min hudpleje rutine – jeg er helt seriøs når jeg siger, at jeg kan mærke på min hud når jeg IKKE bruger den. Og det er nok heller ikke for sjovt, at der bliver solgt så mange world wide, og det er et bestseller serum. Just saying! Nu har de udvidet ANR linien med to renseprodukter og en maske!

Jeg har nu brugt den nogle dage, og udentvivl – den er super lækker. Duften er fantastisk, og konsistensen er også lækker. Jeg er mest til konsistensen, inden jeg skummer det op med vand, for det bliver lidt for flydende til min smag, ellers er det bare fordi det ikke skummer, at der ligesom mangler et eller andet der. Dog føler jeg mig rigtig blød og ren efterfølgende. Om jeg sover bedre på grund af den beroligende lavendel, njaaaaah…. havde total mareridt første nat jeg brugte den, så kan sgu da være den har været indenover der. Om jeg vil betale 295kr. for den igen? Det tror jeg ikke. Selvom designet er super lækkert og det er lidt et luksusprodukt, også pynter den sgu meget godt på badeværelset, så ved jeg ikke helt om jeg synes den er pengene værd. Så er det hvertfald for duftens skyld!

Masken er allerede et kæmpe hit i Asien, og den gad jeg virkelig godt prøve – hvis der er nogen der har styr på hudpleje, så er det sgu asiatere. Og de bruger TONSVIS af penge. De kunne snildt komme ind og købe for 20-30.000 kun i hudpleje!

Hver maske er propfyldt med Hyaluronsyre, faktisk hvad der svarer til en halv flaske Advanced Night Repair serum pr. maske. Så masken er perfekt til at give huden et ordenligt fugtboost når der er behov for det. Fx. hvis man skal flyve rigtig langt – eller her ved vejrskiftet, hvor ens hud altid fucker op.

Hyaluronsyre kan man kalde for en slags fugtmagnet, og er noget vi naturligt har i kroppen. Det binder fugt til huden. Så derfor er det helt fantastisk til tør hud. Det fantastiske ved serum er også, at ens creme penetrerer dybere ned i huden, og faktisk får du mere ud af din creme på den måde – plus du faktisk også så bruger mindre creme = du har til længere tid. Win-win.

Jeg elsker smørrelse i fjæset. Mmmmm.

XOXO

Leave Your Comment

Copyright © 2016 Camilla Louise. All rights reserved.